• Koshi juaj eshte aktualisht bosh.

Dorëzimi

Dorëzimi

Ju mund të merrni produktet që keni porositur në objektin e shitjes me pakicë ose ne mund t’i dërgojmë ato me postë / shërbim ndërlidhës. Koha e dorëzimit është nga 1 në 3 ditë pune. Shpenzimet e transportit dhe postës nuk perfshihen në çmimin e produktit!

Kostot e transportit varen nga numri dhe pesha e paketimit dhe variojnë nga 3 euro e lart, çmimi i dorëzimit varet vetëm nga pesha e paketës që porosisni (nëse doni të dini çmimin e transportit për një produkt të veçantë, ju lutemi këshillohuni me shitësin kur porositni).

Koha e dërgimit

Koha e dorëzimit është nga 1 në 3 ditë pune, nga data e marrjes së porosisë. Në rast se nuk kemi një produkt në magazinë, koha e dorëzimit mund të jetë nga 15 në 25 ditë pune pas marrjes së porosisë tuaj.