• Koshi juaj eshte aktualisht bosh.

Mënyra e pagesës

Nëse porosisni produkte në internet, nuk keni pse të regjistroheni.
E tëra çfarë ju duhet të bëni është të shtoni produktet e dëshiruara në shportë, të tregoni informacionin në lidhje me klientin, adresën ku produktet duhet të dorëzohen dhe të futni të dhënat nga karta juaj Master ose Visa.
Për arsye sigurie, informacioni i kartës suaj të pagesës është i dukshëm vetëm për bankën komerciale, shërbimet e së cilës i përdorni si përpunuese të kartës.