• Koshi juaj eshte aktualisht bosh.
  • Koshi juaj eshte aktualisht bosh.
Image Alt

Produktet

Bebetto Nitello Shine karrocë për fëmijë – dizajn 07, Set 2n1

545.00  436.00 

Set 2n1 përfshin:

Skeletin me rrota

Pjesa sportive

portbebeja

Mbulesa dimërore për pjesen sportive, portbebene

mushama

Rrjetin e insekteve

Cante ne skelet

Cante per mamin

Sasia
Category:

Pershkrimi

BEBETTO NITELLO – e thjeshtë dhe elegante!

 

Construction-kornizë

Ndërtimi i lehtë i aluminit që është palosur lehtë

Amortizatorët me aftësinë për të rregulluar butësinë për ngarje të rehatshme

Një frenim qendror qe bllokon të dy rrotat e pasme në të njëjtën kohë

Pika të mbushura me xhel

Rrotat e parme te rrotullueshme me sisteme të integruara të US dhe DMS

Rrotat e përparme mund të mbyllen për një udhëtim të qetë

cante pazari

 

Portbebeja per femijen

Parashikuar për përdorim nga lindja deri në 6 muaj

Opsionet e montimit në skeletin e  karroces të fëmijës në të dy drejtimet

Ajo gjithashtu mund të shërbejë si një krevat portativ

Në një sipërfaqe të sheshtë ekziston mundësia e lëkundjes

Mundësia e rregullimit të pozicionit të kufizimit të kokës

Mbushur brenda djep me dyshek të butë gjumi

Një tende e gjerë e diellit

Mbulesa e dimrit që mbron nga të ftohtit

Dorezë e qëndrueshme për transferimin e sigurt të djepëve

Materiale me mbrojtje UV

 

Pjesa sportive

Parashikuar për përdorim nga 6 muaj në 3-5 vjet

Mundësia e montimit në skeletin e karroces të fëmijës në të dy drejtimet

Rregullimi i mbështetëses (nga ngritur ne ulur)

Tenda e gjërë e rregullueshme

Mbështetje Eco-foot për mirëmbajtje të lehtë

Mundësia e rregullimit të pozicionit të mbështetëses së këmbës

Rripat e uljes në 5 pika të bashkëngjitjes

Doreza mbrojtëse mund të hiqet

Pjesa sportive e  bërë nga materiale që mbrojnë nga rrezatimi UV

 

Cante per mamin

E  madhe, elegante dhe e lehtë

Mundësia e instalimit në skelet ose vetë mbartëse

Rripi i supit

 

Set 2n1 përfshin:

Skeletin me rrota

Pjesa sportive

portbebeja

Mbulesa dimërore për pjesen sportive, portbebene

mushama

Rrjetin e insekteve

Cante ne skelet

Cante per mamin

Informacione

Brend

Blerje e sigurt

Blerja juaj ne sitin tone eshte plotesisht i sigurt , pa asnje rrezik

Metoda e pageses

Mund te paguash te gjitha produktet pas dorezimit.

Sherbim i shpejte

Blerja juaj ne sitin tone do te dorezohet shpejt dhe sigurt

Kthimi i parave

Nese nuk jeni te kenaqur me produktin, mund ta ktheni per 14 dite