• Koshi juaj eshte aktualisht bosh.
Image Alt

Produktet

Belis EVA krevat fëmijësh me 4 sirtare – white

199.00 139.30

Përmasat e produktit: 125 x 68,5 x 111 cm

Dimensionet e shtratit: 60 x 120 cm

Materiali:  Pjese derrase 18 mm, doreza plastike.

Vlerësohet për moshat 0 deri në 4 vjet ose nga 0 deri në 22 kilogramë.

Mirëmbajtja me një leckë të lagur pa përdorimin e produkteve abrazive.

Sasia
Category:

Pershkrimi

Krevat fëmijësh Belis ‘EVA’ me 4 sirtare

 

Përmasat e produktit: 125 x 68,5 x 111 cm

Dimensionet e shtratit: 60 x 120 cm

Materiali:  Pjese derrase 18 mm, doreza plastike.

Vlerësohet për moshat 0 deri në 4 vjet ose nga 0 deri në 22 kilogramë.

Mirëmbajtja me një leckë të lagur pa përdorimin e produkteve abrazive.

Informacione

Sirtar

Blerje e sigurt

Blerja juaj ne sitin tone eshte plotesisht i sigurt , pa asnje rrezik

Metoda e pageses

Mund te paguash te gjitha produktet pas dorezimit.

Sherbim i shpejte

Blerja juaj ne sitin tone do te dorezohet shpejt dhe sigurt

Kthimi i parave

Nese nuk jeni te kenaqur me produktin, mund ta ktheni per 14 dite