Image Alt

Produktet

BELIS SIENA krevat fëmijësh – beige-white

189.00 132.30

Krevati  është një nga pjesët më të rëndësishme të pajisjeve për fëmijë. Kushtojini vëmendje zgjedhjes së një krevat fëmijësh për të siguruar që fëmija juaj të rritet në një vend të sigurt dhe që inkurajon krijimtarinë e tij.

 

Krevati  BELIS SIENA 120x60cm me dy sirtarë është një krevat  shumëfunksional që plotëson të gjitha kriteret dhe standardet e komoditetit dhe sigurisë për foshnjën tuaj.

Përveç zonës së gjumit, krevati per fëmijë gjithashtu përbëhet nga dy sirtarë për ruajtjen e gjërave që do të jenë në majë të gishtave tuaj gjatë gjithë kohës.

Përveç sigurisë që ofron, mbrojtësja e qëndrueshme ka mundësinë e rregullimit të lartësisë. Rregulloni shumë lehtë lartësinë e njeres ane për të pasur qasjen më të lehtë të mundshme për foshnjën.

Sasia
Category:

Pershkrimi

Krevati  është një nga pjesët më të rëndësishme të pajisjeve për fëmijë. Kushtojini vëmendje zgjedhjes së një krevat fëmijësh për të siguruar që fëmija juaj të rritet në një vend të sigurt dhe që inkurajon krijimtarinë e tij.

 

Krevati  BELIS SIENA 120x60cm me dy sirtarë është një krevat  shumëfunksional që plotëson të gjitha kriteret dhe standardet e komoditetit dhe sigurisë për foshnjën tuaj.

Përveç zonës së gjumit, krevati per fëmijë gjithashtu përbëhet nga dy sirtarë për ruajtjen e gjërave që do të jenë në majë të gishtave tuaj gjatë gjithë kohës.

Përveç sigurisë që ofron, mbrojtësja e qëndrueshme ka mundësinë e rregullimit të lartësisë. Rregulloni shumë lehtë lartësinë e njeres ane për të pasur qasjen më të lehtë të mundshme për foshnjën.

Blerje e sigurt

Blerja juaj ne sitin tone eshte plotesisht i sigurt , pa asnje rrezik

Metoda e pageses

Mund te paguash te gjitha produktet pas dorezimit.

Sherbim i shpejte

Blerja juaj ne sitin tone do te dorezohet shpejt dhe sigurt

Kthimi i parave

Nese nuk jeni te kenaqur me produktin, mund ta ktheni per 14 dite