• Koshi juaj eshte aktualisht bosh.
  • Koshi juaj eshte aktualisht bosh.
Image Alt

Produktet

Bobostello Mars sexholino për fëmijë nga 0 deri në 13kg- lj195

110.00 

Sexholinoja per femije Bobostello Mars është krijuar për moshat nga lindja deri në 13 kg.

Mund të montohet në sediljen e veturës me ndihmën e rripave të sigurimit në përputhje me udhëzimet (përballë drejtimit të udhëtimit)

Sasia

Pershkrimi

Sexholinoja per femije Bobostello Mars është krijuar për moshat nga lindja deri në 13 kg.

Fundi i profilizuar i sediljes lejon që fëmija të lëkundet butësisht në një sipërfaqe të sheshtë.

Mund të montohet në sediljen e veturës me ndihmën e rripave të sigurimit në përputhje me udhëzimet (përballë drejtimit të udhëtimit)

Gjithashtu, nëse keni adaptorët e duhur, mund të montoni sediljen e makinës Bobostello Mars në modele të caktuara të karroceva për fëmijë.

Jastëk shtesë i butë është i përshtatshëm për një të porsalindur, dhe kur fëmija rritet, ju mund ta hiqni atë shumë lehtë.

Doreza praktike dhe e qëndrueshme e lehtëson bartjen e sediljes së makinës.

Një tendë e gjerë e palosshme e palosshme mbron nga dielli, dhe një mbulesë dimri nga i ftohti.

Rripat e sigurimit garantojnë sigurinë.

Jastekë shtesë të butë në pjesën e shpatullave të sediljes së fëmijës kontribuojnë në faktin se përveç sigurisë, udhëtimi është edhe më i rehatshëm!

 

Produkti është testuar dhe është i certifikuar E20 44R-04 4002

Pesha e produktit: 3.5 kg

 

Ju mund te shikoni me shume detaje per produktin ne kete video.

Informacione

Brend

Blerje e sigurt

Blerja juaj ne sitin tone eshte plotesisht i sigurt , pa asnje rrezik

Metoda e pageses

Mund te paguash te gjitha produktet pas dorezimit.

Sherbim i shpejte

Blerja juaj ne sitin tone do te dorezohet shpejt dhe sigurt

Kthimi i parave

Nese nuk jeni te kenaqur me produktin, mund ta ktheni per 14 dite