• Koshi juaj eshte aktualisht bosh.
 • Koshi juaj eshte aktualisht bosh.
Image Alt

Produktet

Dyshek për krevat femijesh 130x60x15cm

40.00 

DYSHEKU I FEMIJES

 • perberje shkume
 • mbulesë antibakteriale
 • leckë mikrofibre e qepur me koflin 150g dhe retex 15g
 • mbulesë jo e lëvizshme
 • të destinuara për fëmijë deri në 8 vjeç
 • lloji i butë i dyshekut
 • lartësia e dyshekut është 15cm
 • dimensionet e dyshekut 130cm x 60cm

 

Materialet e zgjedhura me kujdes, si dhe dendësia e shkumës do të kontribuojnë në një gjumë të qetë dhe të shëndetshëm dhe do ta bëjnë më të lehtë për ju mirëmbajtjen.

Karakteristikat e veçanta të materialit mundësojnë gjumë të qetë dhe të shëndetshëm dhe mirëmbajtje të lehtë.

Sasia
Category:

Pershkrimi

DYSHEKU I FEMIJES

 • perberje shkume
 • mbulesë antibakteriale
 • leckë mikrofibre e qepur me koflin 150g dhe retex 15g
 • mbulesë jo e lëvizshme
 • të destinuara për fëmijë deri në 8 vjeç
 • lloji i butë i dyshekut
 • lartësia e dyshekut është 15cm
 • dimensionet e dyshekut 130cm x 60cm

 

Materialet e zgjedhura me kujdes, si dhe dendësia e shkumës do të kontribuojnë në një gjumë të qetë dhe të shëndetshëm dhe do ta bëjnë më të lehtë për ju mirëmbajtjen.

Karakteristikat e veçanta të materialit mundësojnë gjumë të qetë dhe të shëndetshëm dhe mirëmbajtje të lehtë.

Blerje e sigurt

Blerja juaj ne sitin tone eshte plotesisht i sigurt , pa asnje rrezik

Metoda e pageses

Mund te paguash te gjitha produktet pas dorezimit.

Sherbim i shpejte

Blerja juaj ne sitin tone do te dorezohet shpejt dhe sigurt

Kthimi i parave

Nese nuk jeni te kenaqur me produktin, mund ta ktheni per 14 dite