• Koshi juaj eshte aktualisht bosh.
  • Koshi juaj eshte aktualisht bosh.
Image Alt

Produktet

Karroca per binjaket BEBETTO 42 – skelet gri, Set 2n1

849.00 

BEBETTO 42 2017 është projektuar për dy fëmijë. Ndërtimi i skeletit është i qëndrueshëm dhe i fortë, i cili siguron siguri për pasagjerët më të rinj. Dizajni i portbebeses dhe te pjeses sportive është modern dhe shumë tërheqës. Përparësitë kryesore të karrocës janë pikërisht qëndrueshmëria e tyre. Skeleti është mjaft i rehatshem për të siguruar më shumë hapësirë për mundësinë e kombinimit të shtrimit të pjesëve nga pakoja në rregullimin e saj. Pa marrë parasysh rendin e heqjes së pjesëve nga pakoja, skeleti mbetet i balancuar në mënyrë të përkryer, gjë që nuk e kufizon komoditetin e uljes së fëmijës.

Clear
Sasia

Pershkrimi

BEBETTO 42 2017 është projektuar për dy fëmijë. Ndërtimi i skeletit është i qëndrueshëm dhe i fortë, i cili siguron siguri për pasagjerët më të rinj. Dizajni i portbebeses dhe te pjeses sportive është modern dhe shumë tërheqës. Përparësitë kryesore të karrocës janë pikërisht qëndrueshmëria e tyre. Skeleti është mjaft i rehatshem për të siguruar më shumë hapësirë për mundësinë e kombinimit të shtrimit të pjesëve nga pakoja në rregullimin e saj. Pa marrë parasysh rendin e heqjes së pjesëve nga pakoja, skeleti mbetet i balancuar në mënyrë të përkryer, gjë që nuk e kufizon komoditetin e uljes së fëmijës.

 

Avantazhi më i madh i skeletit 42 është stabiliteti i tij. Mundësia e pozicionimit të karriges sportive, portbebes në skelet, në drejtim të ngasjes dhe në drejtim të kundërt të ngasjes.

 

Karroca Bebetto 42 karakterizohet nga karakteristika të shkëlqyera.

• Edhe me ngarkesë të plotë, rrotat janë shumë të shpejta dhe të qëndrueshme.

• Fortesia e rregullueshme e frenave do të lejojë që karrocat të përshtaten për te levizur karrocen në një tokë të sheshtë ose të pabarabartë.

• Frenat kanë një mbështetës të gjerë të rregullueshëm.

• Mundësia e montimit të pjesëve të ndryshme nga seti duke ju lejuar të transportoni dy fëmijë të moshave të ndryshme.

Në Bebetto 42 e re 2017, theksi vihet mbi amortizatorët. Sistemi SRS përthith impaktet gjatë drejtimit të automjetit mbi pabarazinë dhe DMS mban pozicionin e rrotave pas largimit nga sipërfaqja. Kjo siguron një udhëtim shumë të këndshëm.

 

ÇFARË ËSHTË BEBETTO 42 2017?

• Dizajn tërheqës karroce.

• Ndërtim më i lehtë dhe më i shkurtër

• Një sistem i thjeshtë për të parandaluar renien.

• Qasje të aksesueshme në portbebe dhe pjesën sportive.

• Aftësia për të levizur me lehtësi skeletin dhe për të hequr të gjitha katër rrotat, gjë që lehtëson shumë transportin e karrocave.

• Është gjithashtu i disponueshëm si një opsion për blerjen shtesë të çadrave dhe sediljeve të makinave dhe pëlhurës së karrocerisë.

• Nje ndihmese për fëmijë nga lindja deri në 36 muaj dhe deri në një peshë maksimale prej 2×15 kg.

• Ky produkt nuk është i përshtatshëm për vrapim ose patinazh.

 

SET 2U1 përfshin:

-Skelet  alumini me rrota

-Pjesa sportive 2x

-Portbebeja 2x

– Mbulesa të brendshme veçanërisht për pjesen sportive dhe portbeben

-Çanta e mamasë

-Qese kunder shiut 2x

-Rrjete insektesh 2x

-Mbajtësja e gotes

-Mbulese dimerore per pjesen e kembeve.

 

Ju mund të shihni më shumë detaje rreth produktit në këtë video

Informacione

Brend

Dizajni

, , , ,

Blerje e sigurt

Blerja juaj ne sitin tone eshte plotesisht i sigurt , pa asnje rrezik

Metoda e pageses

Mund te paguash te gjitha produktet pas dorezimit.

Sherbim i shpejte

Blerja juaj ne sitin tone do te dorezohet shpejt dhe sigurt

Kthimi i parave

Nese nuk jeni te kenaqur me produktin, mund ta ktheni per 14 dite