• Koshi juaj eshte aktualisht bosh.
  • Koshi juaj eshte aktualisht bosh.
Image Alt

Produktet

Kinderkrafrt tricikel EASY TWIST 2n1 – PLATINUM grey

179.00 

Kinderkraft Easy Twist plotëson të gjitha kërkesat e të vegjëlve, një çantë për sende të vogla, një zile dhe një çantë ruajtjeje kontribuojnë për të marrë gjithçka që ju nevojitet me ju!

Montimi i biçikletës është i lehtë dhe i shpejtë.

Sasia
Category:

Pershkrimi

Triçikli i Kinderkraft Easy Twist është projektuar për fëmijët e moshës 9 muaj deri në 5 vjeç.

Biciklete me tri rrota Kinderkraft Easy Twist për fëmijë është bërë nga aliazh magnezi, është shumë i qëndrueshëm.

Rrotat e gomës janë rezistente dhe janë të lehta për tu mirëmbajtur, pa qenë e nevojshme të fryhen gomat.

Përveç konstruksionit të qëndrueshëm, siguria është e garantuar edhe nga rripat e sigurimit në 5 pika bashkëngjitje.

Lartësia e rripave të sigurimit është e rregullueshme në 3 nivele, që do të thotë se lartësia e tyre gjithmonë do të vendoset saktë dhe rregulluar tek fëmija.

Triçikli Easy Twist ka një funksion të rrotave të lirë – pedalimi i një fëmije nuk ndikon në lëvizjen e biçikletës, e cila kontrollohet nga dikush tjetër me ndihmën e një doreze.

Vendi mund të rrotullohet në të dy drejtimet. Thjesht shtypni një buton dhe fëmija juaj do të kthehet në drejtimin tuaj.

Nëse fëmija është ulur në drejtim të udhëtimit, ju mund të kontrolloni në çdo kohë se çfarë po bën falë dritares në tenden e gjerë.

Triçikli Easy Twist ka mundësinë shtesë për uljen e sediljes në një pozicion gjysmë të mbështjellur. Nëse ndodh që fëmija dëshiron të pushojë ose ju e vendosni të flejë duke shtyrë biçikletën, mjafton që thjesht të ulni shpinës.

Doreza e rregullueshme për shtytjen e biçikletës me tri rrota do ta bëjë më të lehtë për prindërit që të kontrollojnë pavarësisht nga lartësia e tyre.

Pavarësisht nga moti, fëmija juaj do të shijojë udhëtimin sepse materialet janë të papërshkueshëm nga uji dhe kanë mbrojtje nga rrezatimi ultraviolet.

Kinderkraft Easy Twist plotëson të gjitha kërkesat e të vegjëlve, një çantë për sende të vogla, një zile dhe një çantë ruajtjeje kontribuojnë për të marrë gjithçka që ju nevojitet me ju!

Montimi i një biçikletë me biçikletë është i lehtë dhe i shpejtë.

Produkti është testuar dhe aprovuar sipas standardeve evropiane të sigurisë EN 71-1

Pesha e produktit: 12.2 kg

 

Ju mund të shihni më shumë detaje rreth produktit në këtë video

Informacione

Brend

Blerje e sigurt

Blerja juaj ne sitin tone eshte plotesisht i sigurt , pa asnje rrezik

Metoda e pageses

Mund te paguash te gjitha produktet pas dorezimit.

Sherbim i shpejte

Blerja juaj ne sitin tone do te dorezohet shpejt dhe sigurt

Kthimi i parave

Nese nuk jeni te kenaqur me produktin, mund ta ktheni per 14 dite