• Koshi juaj eshte aktualisht bosh.
Image Alt

Produktet

Kinderkraft TIXI 2n1 tavoline ngrënieje – pink

 115.00

Karrigia e ushqimit Kinderkraf TIXI 2n1 rritet me fëmijën tuaj.

 

Kombinoni dy funksione në varësi të moshës së fëmijës – një karrige e lartë për të ushqyer dhe një karrige për një fëmijë më të madh.

Sasia
Category:

Pershkrimi

Karrigia e ushqimit Kinderkraf TIXI 2n1 rritet me fëmijën tuaj.

Kombinoni dy funksione në varësi të moshës së fëmijës – një karrige e lartë për të ushqyer dhe një karrige për një fëmijë më të madh.

 

Karakteristikat:

-Këmbët ushqyese të qëndrueshme janë bërë prej druri ahu cilësor

-Bllokimi i sigurisë që mbron nga mbivendosja aksidentale

-Kinderkraft TIXI është menduar për përdorim nga 6 muaj deri në 5 vjeç, në varësi të moshës

-Ndenjese e gjërë

-Tabakaja dyfishe me mundësinë e rregullimit të distancës nga fëmija

-Këmba e qëndrueshme

-Rripat e sigurimit

-Përve ngrënies, tabakaja mund të jetë edhe një tryezë vizatimi

-Ndenjesa ka një cope të papërshkueshme nga uji që mirëmbahet lehte

-Me anë të çmontimit të thjeshtë, ushqyesi bëhet një karrige për një fëmijë më të rritur

 

Ju mund të shihni më shumë detaje rreth produktit në këtë video

Informacione

Brend

Blerje e sigurt

Blerja juaj ne sitin tone eshte plotesisht i sigurt , pa asnje rrezik

Metoda e pageses

Mund te paguash te gjitha produktet pas dorezimit.

Sherbim i shpejte

Blerja juaj ne sitin tone do te dorezohet shpejt dhe sigurt

Kthimi i parave

Nese nuk jeni te kenaqur me produktin, mund ta ktheni per 14 dite