• Koshi juaj eshte aktualisht bosh.
  • Koshi juaj eshte aktualisht bosh.
Image Alt

Produktet

Kinderkraft tricikel ASTON – tirquoize

129.00 

Tricycle Kinderkraft ASTON është projektuar për fëmijët e moshës 9 muaj deri në 5 vjet.

 

Një biçikletë me tri rrota e rehatshme që mund të përdoret në tre mënyra: një fëmijë mund të mbajë këmbët në mbështetësin e këmbëve, në pedale në timon (pavarësisht nga lëvizja e personit që drejton biçikletën me tri rrota) ose për të ecur në mënyrë të pavarur.

 

Sasia
Category:

Pershkrimi

Kinderkraft Tricycle ASTON

 

Tricycle Kinderkraft ASTON është projektuar për fëmijët e moshës 9 muaj deri në 5 vjet.

 

Një biçikletë me tri rrota e rehatshme që mund të përdoret në tre mënyra: një fëmijë mund të mbajë këmbët në mbështetësin e këmbëve, në pedale në timon (pavarësisht nga lëvizja e personit që drejton biçikletën me tri rrota) ose për të ecur në mënyrë të pavarur.

 

Liria në kontroll

Fëmija mund të lëvizë lirshëm, ndërsa prindri kontrollon biçikletën me tri rrota dhe e menaxhon atë.

 

Kënaqësi dhe siguri

Rripat e sigurisë me tre pika kanë pjese shtesë për rehati të shtuar. Mbrojtja e butë siguron mbështetje dhe mbrojtje shtesë për fëmijën.

 

Mbulesa e gjërë mbron nga dielli dhe shiu.

 

 

Pikat

Tricycle ASTON është e pajisur me rrota që janë rezistente ndaj shpimit. Falë një mekanizmi të përmirësuar, ato zbutin turbulencat gjatë ecjes në terren të pabarabartë.

Kinderkraft është e pajisur me dy frena të pavarura.

 

Rrotulloni ndenjesen

Pjesa ndenjese mund të montohet në të dy drejtimet.

 

Shetesat

Një cante për sendet e vogla

2 shporta – të mëdha pas ulëses dhe të vogla në timon

Mbajtësi i gotes

Zile

Mbështetje për këmbët

Ky është një opsion shumë i përshtatshëm kur fëmija juaj nuk është ende në gjendje të arrijë pedalin ose dëshiron të marrë një pushim nga ngasja.

Ju mund të shihni më shumë detaje rreth produktit në këtë video

Informacione

Brend

Blerje e sigurt

Blerja juaj ne sitin tone eshte plotesisht i sigurt , pa asnje rrezik

Metoda e pageses

Mund te paguash te gjitha produktet pas dorezimit.

Sherbim i shpejte

Blerja juaj ne sitin tone do te dorezohet shpejt dhe sigurt

Kthimi i parave

Nese nuk jeni te kenaqur me produktin, mund ta ktheni per 14 dite