Image Alt

Produktet

Kinderkraft tricikel AVEO 2n1 – grey

155.00 

Karakteristikat:

 

  • Për fëmijët nga 9 muaj deri në 5 vjet.
  • Rrota gome, rezistente ndaj shpimit, pa nevojën e pompimit.
  • Lehtë për të rrotulluar sediljen në të dy drejtimet.
  • Pa pengese rrota – fëmija mund të lëvizë lirshëm pavarësisht nga personi që kontrollon triciklin
  • Struktura e palosshme.

 

Aksesorë: qese të vogla, 2 çanta, të mëdha pas vend dhe të vogla në dorezë, mbajtëse gote, zile.

 

Sasia
Category:

Pershkrimi

Kinderkraft tricikel  AVEO 2n1

 

Karakteristikat:

  • Për fëmijët nga 9 muaj deri në 5 vjet.
  • Rrota gome, rezistente ndaj shpimit, pa nevojën e pompimit.
  • Lehtë për të rrotulluar sediljen në të dy drejtimet.
  • Pa pengese rrota – fëmija mund të lëvizë lirshëm pavarësisht nga personi që kontrollon triciklin
  • Struktura e palosshme.

 

Aksesorë: qese të vogla, 2 çanta, të mëdha pas vend dhe të vogla në dorezë, mbajtëse gote, zile.

 

Filloni kuriozitetin!

Tricikli I  parë – le fëmijën tuaj të gëzojnë kohën e lire në natyrë sa më shpejt të jetë e mundur.

Rrotulluese – fëmija e parë mban kontaktin me prindërit, por më vonë preferon mjedisin.

Kontrolli prindëror – Lejon komandimin e triciklit te fëmijëve. Doreza ka aftësinë për të montuar lartësinë.

Siguria në radhë të parë

“Rrota e lirë” – i lejon fëmijës të pedale në mënyrë të pavarur, ndërsa prindi ka kontroll të plotë të udhëtimit. Ky funksion mbron këmbët e fëmijës nga ndikimet.

Rrip i rregullueshëm me 3 pika – shiritat e shpatullave janë të përforcuara me pads të butë për rehati shtesë.

Një mbrojtje e hapur dhe e butë që ju lejon të poziciononi lehtë ose ta largoni fëmijën

Dorezë e sigurt – gome e trajtuar pa rrëshqitje

Skelet çeliku – siguron një strukturë të qëndrueshme dhe të fortë

Produkti është testuar dhe miratuar sipas standardeve evropiane të sigurisë EN 71-1

 

Zgjidhje praktike

Rrotat e pandërprera janë bërë prej gome të dendur që garanton rezistencë të lartë ndaj parregullsive. Rrota nuk kërkojnë pompimin.

Selia e kthyeshme lejon ngasjen në dy mënyra. Fëmija mund të kthehet në drejtim të udhëtimit ose drejt prindit.

 

Mbivendosja e bazës së këmbës është një opsion për fëmijën tuaj kur ai nuk arrin pedalin ose dëshiron të marrë një pushim.

Një dritare ne pjesen e triciklit  kështu që gjithmonë mund të shihni se çfarë po bën fëmija juaj.

 

Udhëtim i këndshëm.

Vend i rehatshëm, i gjerë, i përbërë nga materiale cilësore.

Garanton mbrojtje kundër diellit, shiut dhe erës.

Ruajtja e hapësirës tricikli eshte I  lehtë dhe për shkak të përmasave të saj të vogla është shumë i përshtatshëm për transport dhe magazinim.

Mbartësit dhe materialet e sediljeve mund të hiqen shpejt dhe të lahen në 30 ° C.

 

Pajisje të domosdoshme

Qese e vogël e objektit – vend praktik për para, çelësa ose telefon.

Mbajtësi – për kafe që nuk keni marrë për të pirë në shtëpi

Çanta praktike – janë të vendosura në pjesën e përparme dhe të pasme të biçikletës me biçikletë për të ruajtur lëngun ose lodrën tuaj të preferuar.

Pesha: 12, 2 kg.

 

Ju mund të shihni më shumë detaje rreth produktit në këtë video

Informacione

Brend

Blerje e sigurt

Blerja juaj ne sitin tone eshte plotesisht i sigurt , pa asnje rrezik

Metoda e pageses

Mund te paguash te gjitha produktet pas dorezimit.

Sherbim i shpejte

Blerja juaj ne sitin tone do te dorezohet shpejt dhe sigurt

Kthimi i parave

Nese nuk jeni te kenaqur me produktin, mund ta ktheni per 14 dite