• Koshi juaj eshte aktualisht bosh.
  • Koshi juaj eshte aktualisht bosh.
Image Alt

Produktet

Kunert GOLD slita pa një çantë të ngrohtë dimri

69.00 

KUNERT GOLD slita pa një çantë të ngrohtë dimri.

 

Përgatitni fëmijën tuaj për ditët e ardhshme të dimrit.

Slita për fëmijë KUNERT- ngjyre gold.

Slita ka aftësinë për të montuar dhe hequr mbështetësen, kështu që fëmija juaj mund të përdorë ate pa kufizime moshe.

 

Në set ju merrni:

– Slita

– Mbështetese qe mund te mbyllet

– Doreza e shtytjes së montimit dhe çmontimit

– Litar tërheqës

Sasia
Category:

Pershkrimi

KUNERT GOLD slita pa një çantë të ngrohtë dimri.

 

Përgatitni fëmijën tuaj për ditët e ardhshme të dimrit.

Slita për fëmijë KUNERT- ngjyre gold.

Slita ka aftësinë për të montuar dhe hequr mbështetësen, kështu që fëmija juaj mund të përdorë ate pa kufizime moshe.

 

Në set ju merrni:

– Slita

– Mbështetese qe mund te mbyllet

– Doreza e shtytjes së montimit dhe çmontimit

– Litar tërheqës

Informacione

Brend

Blerje e sigurt

Blerja juaj ne sitin tone eshte plotesisht i sigurt , pa asnje rrezik

Metoda e pageses

Mund te paguash te gjitha produktet pas dorezimit.

Sherbim i shpejte

Blerja juaj ne sitin tone do te dorezohet shpejt dhe sigurt

Kthimi i parave

Nese nuk jeni te kenaqur me produktin, mund ta ktheni per 14 dite