• Koshi juaj eshte aktualisht bosh.
  • Koshi juaj eshte aktualisht bosh.
Image Alt

Produktet

MOMI WOODI FLOWERS karrige tavoline ngrënieje 3n1

133.00 

Momi WOODI është më shumë se thjesht një karrige ushqimi. Momi WOODI është një karrige ushqimi 3 në 1!
Falë mundësisë së zëvendësimit të shpejtë të elementeve individuale, Momi WOODI mund të përdoret si një karrige tradicionale, e lartë, një karrige me këmbë më të shkurtra për një fëmijë më të madh ose një ndenjëse që mund ta merrni me vete dhe ta vendosni në çdo karrige.
Sedilja mund të rrotullohet në mënyrë që ta vendosni fëmijën në ushqyes dhe ta lidhni atë pa lëvizur të gjithë produktin.

Sasia
Category:

Pershkrimi

Momi WOODI është më shumë se thjesht një karrige ushqimi. Momi WOODI është një karrige ushqimi 3 në 1!
Falë mundësisë së zëvendësimit të shpejtë të elementeve individuale, Momi WOODI mund të përdoret si një karrige tradicionale, e lartë, një karrige me këmbë më të shkurtra për një fëmijë më të madh ose një ndenjëse që mund ta merrni me vete dhe ta vendosni në çdo karrige.
Sedilja mund të rrotullohet në mënyrë që ta vendosni fëmijën në ushqyes dhe ta lidhni atë pa lëvizur të gjithë produktin.

KARRIGE PËR USHQIM 3 në 1
Karrige e lartë për fëmijë nga 6 deri në 36 muaj me një peshë maksimale deri në 15 kg
Karrige për fëmijë më të mëdhenj nga 2 deri në 5 vjeç me peshë maksimale 20 kg
Një përforcues që mund të ngjitet në një karrige klasike
Rripat e sigurimit me 5 pika
Ndenjëse rrotulluese
Mbështetës i dyfishtë i këmbëve
Sedilje e veshur me susta prej lëkure eko që pastrohet lehtë
Sedilje me formë perfekte për pozicionin e duhur të uljes
Tabaka e rregullueshme me tabaka të dyfishtë dhe hapje filxhani. Tabaka është e lëvizshme dhe mund të lahet në makinë larëse enësh.
Mbështetës i qëndrueshëm për krahë
Mbushësit që nuk rrëshqasin rrisin qëndrueshmërinë

Pesha e produktit: 11.30 kg
Përmasat: 83×60.5×104 cm
Dimensionet e paketimit: 42.5x30x59 cm
Standardet: EN 14988, EN 16120

Informacione

Brend

Blerje e sigurt

Blerja juaj ne sitin tone eshte plotesisht i sigurt , pa asnje rrezik

Metoda e pageses

Mund te paguash te gjitha produktet pas dorezimit.

Sherbim i shpejte

Blerja juaj ne sitin tone do te dorezohet shpejt dhe sigurt

Kthimi i parave

Nese nuk jeni te kenaqur me produktin, mund ta ktheni per 14 dite