Image Alt

Produktet

MUUVO CHOC tavoline ngrënieje 3n1 GREY

179.00 

Marka Muuvo na befason sërish me zgjuarsinë, inovacionin dhe cilësinë e lartë të produkteve të saj.
Karrigia ushqimore CHOC është një risi e plotë në ofertën e prodhuesit.
Muuvo Choc është një model jashtëzakonisht modern. Risia e tij reflektohet në sediljen plotësisht rrotulluese.
Falë kësaj risie, prindërit mund ta kthejnë lehtësisht dhe me lehtësi karrigen për ta drejtuar fëmijën në drejtimin e dëshiruar – nga shikimi i filmit vizatimor në drekë!

Muuvo Choc 3in1 është një karrige shumëfunksionale me ushqim të lartë që rritet së bashku me fëmijën tuaj.
Është menduar për moshat 6 muajsh.
Përveç qëllimit të një ushqyesi të lartë, Muuvo Choc mund të shndërrohet në një karrige mini, si dhe një karrige për fëmijë ose të rritur (me peshë deri në 110 kg!)
Ushqyesi Muuvo Choc është plot me veçori inteligjente që do t’i bëjnë aktivitetet e përditshme më të lehta dhe më të këndshme – një ndenjëse rrotulluese, një pjesë e sipërme e tabakasë që mund të hiqet lehtësisht, një mbështetëse këmbësh e rregullueshme në tre pozicione ose një futje që mund ta hiqni shpejt dhe lani.
Muuvo Choc është një karrige e bërë nga materiale të cilësisë së lartë, e cila e bën atë të sigurt për fëmijën tuaj dhe shumë të qëndrueshme në të njëjtën kohë.

Sasia
Category:

Pershkrimi

Marka Muuvo na befason sërish me zgjuarsinë, inovacionin dhe cilësinë e lartë të produkteve të saj.
Karrigia ushqimore CHOC është një risi e plotë në ofertën e prodhuesit.
Muuvo Choc është një model jashtëzakonisht modern. Risia e tij reflektohet në sediljen plotësisht rrotulluese.
Falë kësaj risie, prindërit mund ta kthejnë lehtësisht dhe me lehtësi karrigen për ta drejtuar fëmijën në drejtimin e dëshiruar – nga shikimi i filmit vizatimor në drekë!

Muuvo Choc 3in1 është një karrige shumëfunksionale me ushqim të lartë që rritet së bashku me fëmijën tuaj.
Është menduar për moshat 6 muajsh.
Përveç qëllimit të një ushqyesi të lartë, Muuvo Choc mund të shndërrohet në një karrige mini, si dhe një karrige për fëmijë ose të rritur (me peshë deri në 110 kg!)
Ushqyesi Muuvo Choc është plot me veçori inteligjente që do t’i bëjnë aktivitetet e përditshme më të lehta dhe më të këndshme – një ndenjëse rrotulluese, një pjesë e sipërme e tabakasë që mund të hiqet lehtësisht, një mbështetëse këmbësh e rregullueshme në tre pozicione ose një futje që mund ta hiqni shpejt dhe lani.
Muuvo Choc është një karrige e bërë nga materiale të cilësisë së lartë, e cila e bën atë të sigurt për fëmijën tuaj dhe shumë të qëndrueshme në të njëjtën kohë.

Karrigia e ushqimit Muuvo Choc ka një mbështetëse këmbësh të rregullueshme, kështu që fëmija mund të pushojë gjithmonë rehat në këmbë gjatë një vakti. Muuvo Choc ka gjithashtu një tabaka të dyfishtë që mund të mbajë gjithçka që i nevojitet një fëmije. Mund të hiqet në mënyrë që ta pastroni lehtësisht. Nëse diçka derdhet në jastëkun e sediljes, mos u shqetësoni. Karrigia ushqimore Muuvo Choc ka një futje të lëvizshme, e cila ju lejon ta pastroni lehtësisht. Karrigia e kthyeshme e ushqimit është e lehtë për t’u mbajtur e pastër.

Tabaka e dyfishtë mund të çmontohet kur fëmija është tashmë i madh. Më pas thjesht shtoni në tavolinë modelin Muuvo Choc – karrigia e ushqimit do të sigurojë që i vogli të ndihet rehat dhe i sigurt në këtë situatë. Selia Muuvo Choc ka një rrip sigurie me pesë pika. Karrigia e kthyeshme e ushqimit karakterizohet gjithashtu nga një bazë e qëndrueshme, dhe këmbët në modelin Muuvo Choc e mbrojnë fëmijën nga rënia. Nëse dëshironi një sedilje shumëfunksionale, zgjidhni modelin Muuvo. Një karrige e lartë do të jetë e dobishme jo vetëm gjatë ngrënies. Gjithçka që duhet të bëni është të çmontoni zgjatimin e këmbës në Muuvo Choc – karrigia e ushqimit do të kthehet më pas në një vend të rehatshëm për të luajtur.

Muuvo Choc karakterizohet nga një përshtatje e përsosur e elementeve dhe detajeve individuale, të cilat së bashku i japin të gjithë një cilësi të lartë.
Stili dhe shija e mirë e prodhuesit jep rezultate të mira. Markës i është besuar tashmë shumë prindër të cilët nuk mbetën të zhgënjyer me produktet që zgjodhën. Muuvo është një garanci e cilësisë së lartë, sigurisë dhe shijes së mirë.

Informacione

Brend

Blerje e sigurt

Blerja juaj ne sitin tone eshte plotesisht i sigurt , pa asnje rrezik

Metoda e pageses

Mund te paguash te gjitha produktet pas dorezimit.

Sherbim i shpejte

Blerja juaj ne sitin tone do te dorezohet shpejt dhe sigurt

Kthimi i parave

Nese nuk jeni te kenaqur me produktin, mund ta ktheni per 14 dite