• Koshi juaj eshte aktualisht bosh.
  • Koshi juaj eshte aktualisht bosh.
Image Alt

Produktet

NOVA 5n1 krevati multifunksional i femijeve – white

299.00  209.30 

Krevat me shumë sherbime për fëmijë 5n1 mund të shndërrohet në një set me pesë pjesë,qe  mund të përdoret si:

  1. Krevat per femije

2. Raft sistemimi

3. Krevat per femije deri ne moshen 12 vjec (duke levizur krevatin e bebes dhe sirtaret)

4. Ekstra krevat( me nje sirtar i madh,me shtim te dyshekut qe kane dimensionet perkatese qe ju te perfitoni nje ekstra krevat)

5. Tavoline per femije (shnderroni krevatin e femijes thjesht duke kthyer pozicionet dhe perfitoni nje tavoline te thjeshte dhe funksionale per femijen tuaj

 

Sasia

Pershkrimi

Krevati multifunksional i femijev 5n1 “NOVA” është shumë më tepër se nje krevat standart  3n1 . I dizenjuar për të kursyer hapësirë dhe para për të gjithë prindërit që mendojnë për te blere nje krevat femijesh!

 

Krevati “NOVA” është  një nga krevatet më praktikë 5n1 që plotëson nevojat e fëmijës që nga ditët e para të lindjes deri në periudhën e edukimit të fëmijës (fëmija deri në 12 vjeç ose 60 kg ).

Krevat me shumë sherbime për fëmijë 5n1 mund të shndërrohet në një set me pesë pjesë,qe  mund të përdoret si:

  1. Krevat per femije

2. Raft sistemimi

3. Krevat per femije deri ne moshen 12 vjec (duke levizur krevatin e bebes dhe sirtaret)

4. Ekstra krevat( me nje sirtar i madh,me shtim te dyshekut qe kane dimensionet perkatese qe ju te perfitoni nje ekstra krevat)

5. Tavoline per femije (shnderroni krevatin e femijes thjesht duke kthyer pozicionet dhe perfitoni nje tavoline te thjeshte dhe funksionale per femijen tuaj

 

Krevati “NOVA” 5n1 është krevati me i rehatshëm për fëmijë – një krevat fëmijësh me një tavoline të ndryshueshme që mund ta lekundesh butësisht dhe kështu të fle femija juaj. Mekanizmi i lëkundjes, duke vendosur pajisjen e duhur, mund të fiksohet lehtësisht.

Tavolina e ndryshimit ka sirtarë që janë më shumë të përshtatshme për ruajtjen e pelenave, rrobave dhe kujdesit për foshnjat. Pozicioni i dyshekut ngrihet në nivelin më të lartë, kështu që me aq pak përpjekje, pa përkulje të tepruar, fëmija do të binte në krevat  dhe në këtë mënyrë do ta lehtësonte që nëna e saj të kujdeset për të.

Në moshën 2 deri në 4 vjeç, thjesht me palosjen dhe heqjen e pjesëve, krevati bëhet nje komo e kendshme dhe e rehatshëme  me një veshje që fëmija juaj do të adhurojë.

Krevati NOVA 5n1 ka një sirtar të gjatë që mund të konvertohet në një shtrat shtesë duke vendosur një dyshek me përmasa të përshtatshme.

Sapo fëmija të rritet,krevati me palosjen e thjeshtë, krevati bëhet një tavolinë pune me një ndarje shtesë që fëmija juaj do të përdorë për një kohë të gjatë.

Përmasat e produktit: 184×90 cm

Dimensionet e krevatit: 80×130 cm

Dimensionet pas heqjes së raftit: 80 x 180 cm

Materiali: bordi grimcave18 mm, doreze plastike.

Projektuar për moshat 0-12 vjeç ose 0-60 kg

Mirëmbajtja me një leckë të lagur pa përdorimin e produkteve abrazive.

Blerje e sigurt

Blerja juaj ne sitin tone eshte plotesisht i sigurt , pa asnje rrezik

Metoda e pageses

Mund te paguash te gjitha produktet pas dorezimit.

Sherbim i shpejte

Blerja juaj ne sitin tone do te dorezohet shpejt dhe sigurt

Kthimi i parave

Nese nuk jeni te kenaqur me produktin, mund ta ktheni per 14 dite