• Koshi juaj eshte aktualisht bosh.
  • Koshi juaj eshte aktualisht bosh.
Image Alt

Produktet

Slita për fëmijë DAVOS MINI

35.00 

Slitat  për fëmijë DAVOS MINI janë të dizajnuara për moshat 3 dhe deri 90 kg.

 

Pjesa e sediljes është bërë prej druri të fortë ahu, e cila kontribuon në qëndrueshmëri dhe komoditet gjatë ngasjes.

 

Rrëshqitësit janë bërë nga kompensatë të përkulur, dhe ura është bërë nga materiali polimer me cilësi të lartë.

 

Shiritat metalikë në rrëshqitës janë të përforcuar.

 

Slitat  për fëmijë DAVOS MINI janë shumë të lehta dhe të përshtatshme për transport dhe magazinim.

 

Bëni gati borën dhe jepjani fëmijëve tuaj magjinë e dimrit me ane te slitave.

Sasia
Category:

Pershkrimi

Slitat  për fëmijë DAVOS MINI janë të dizajnuara për moshat 3 dhe deri 90 kg.

 

Pjesa e sediljes është bërë prej druri të fortë ahu, e cila kontribuon në qëndrueshmëri dhe komoditet gjatë ngasjes.

 

Rrëshqitësit janë bërë nga kompensatë të përkulur, dhe ura është bërë nga materiali polimer me cilësi të lartë.

 

Shiritat metalikë në rrëshqitës janë të përforcuar.

 

Slitat  për fëmijë DAVOS MINI janë shumë të lehta dhe të përshtatshme për transport dhe magazinim.

 

Bëni gati borën dhe jepjani fëmijëve tuaj magjinë e dimrit me ane te slitave.

Blerje e sigurt

Blerja juaj ne sitin tone eshte plotesisht i sigurt , pa asnje rrezik

Metoda e pageses

Mund te paguash te gjitha produktet pas dorezimit.

Sherbim i shpejte

Blerja juaj ne sitin tone do te dorezohet shpejt dhe sigurt

Kthimi i parave

Nese nuk jeni te kenaqur me produktin, mund ta ktheni per 14 dite