• Koshi juaj eshte aktualisht bosh.
  • Koshi juaj eshte aktualisht bosh.
Image Alt

Produktet

Tako Jumper V karrocë për fëmijë – dizajn 03, Set 2n1

629.00  503.20 

Jumper V  është një karrocë fëmijësh me cilësi të lartë që do të kënaqë të gjithë prindërit që duan një karrocë fëmijësh moderne dhe praktike.

Një strukture shumë e lehtë dhe jashtëzakonisht e qëndrueshme e aluminit është praktike sepse ajo siguron një palosje të lehtë dhe sistemi lidhës garanton instalimin e shpejtë të një portbebeje, pjesen sportive ose sexholinos.

Karroca per femiije Baby Like Jumper V kanë një rrotë mbushëse xhel dhe një sistem të dyfishtë timon bosht që i bën ata ideale për ngarje edhe në terren të pabarabartë.

Karrocat  për fëmijë janë të dizanjuara për fëmijët nga lindja deri në 3-3.5 vjet.

 

Sasia
Category:

Pershkrimi

Jumper V  është një karrocë fëmijësh me cilësi të lartë që do të kënaqë të gjithë prindërit që duan një karrocë fëmijësh moderne dhe praktike.

Një strukture shumë e lehtë dhe jashtëzakonisht e qëndrueshme e aluminit është praktike sepse ajo siguron një palosje të lehtë dhe sistemi lidhës garanton instalimin e shpejtë të një portbebeje, pjesen sportive ose sexholinos.

Karroca per femiije Baby Like Jumper V kanë një rrotë mbushëse xhel dhe një sistem të dyfishtë timon bosht që i bën ata ideale për ngarje edhe në terren të pabarabartë.

Karrocat  për fëmijë janë të dizanjuara për fëmijët nga lindja deri në 3-3.5 vjet.

 

SKELETI I KARROCAVE PER FEMIJE

Strukture alumini me sistem të përmirësuar të palosjes

Amortizuesit e goditjeve

Rrotat e mbushura me xhel, rrotat e përparme rrotulluese

Frenat qendrore

Sistemi ANTI SHOCK lehtëson turbullira në terren të pabarabartë

Sistemi MAKS CLICK siguron mundësinë e thjesht montimit të pjeses sportive, portbebes dhe sexholinos

Pjesa  e dorezës e mbuluar me lëkurë ekologjike të butë

 

PORTBEBEJA

Parashikuar për fëmijët nga lindja deri në 6 muaj.

Djepi madh, i gjerë

Mundësia e rregullimit të pozicionit të mbështetëses

Dorezë praktike për mbajtjen ose lëvizjen e djepit

Mbulesa e dimrit që mbron nga të ftohtit

Mbulesë e gjërë

Dritare e ventilimit

Mundësia e lëkundjes në një sipërfaqe të sheshtë

 

PJESA SPORTIVE

Parashikuar për fëmijët nga 6 muaj deri në 3-3,5 vjet

Pozicioni i rregullueshëm (nga ngritje në ulje)

Pjeset e sigurisë të bëra nga lëkura eko që mund të hiqen

Mbulesë e gjërë

Rripat e uljes

Këmbë mbështetëse e rregullueshme

Pjese e butë brenda vend për rehati të shtuar

Mundësia e montimit në skeletin e karroces në të dy drejtimet (përpara dhe prapa)

 

Set 2n1 i karrocës per femije Jumper V përfshin:

Structure  alumini me rrota të mbushura me xhel

Portbebeja]

Pjesa sportive

Një cante e madhe për pazar në pjesen e poshtme te karroces

Një cante moderne për mamin

Qese kunder shiut

Rrjete  e insekteve

Mbajtëse  per goten

Mbulesa dimerore per pjesen sportive,portbebene dhe sexholinon

Informacione

Brend

Blerje e sigurt

Blerja juaj ne sitin tone eshte plotesisht i sigurt , pa asnje rrezik

Metoda e pageses

Mund te paguash te gjitha produktet pas dorezimit.

Sherbim i shpejte

Blerja juaj ne sitin tone do te dorezohet shpejt dhe sigurt

Kthimi i parave

Nese nuk jeni te kenaqur me produktin, mund ta ktheni per 14 dite