• Koshi juaj eshte aktualisht bosh.

Rimbursimi

Ankesa
Kur merrni dërgesën, ju lutemi kontrolloni vizualisht çdo paketë në prani të ndërlidhësit. Nëse ka dëmtime të dukshme në formën e pjesëve të grisura ose dërrmuese, nuk duhet të merrni dërgesën. Nëse e keni marrë dërgesën dhe pasi keni hapur kutinë, keni gjetur:

• Ju keni marrë një produkt që nuk e keni porositur
• Ju keni marrë një produkt të dëmtuar
• Ju keni marrë një produkt që nuk funksionon

Ju jeni të detyruar të na njoftoni për defektin e dërgesës 24 orë pas marrjes me e-mail. Mos u shqetësoni, në raste të tilla ne do ta zgjidhim problemin në favorin tuaj sa më shpejt të jetë e mundur.

Malli me defekt
Në rast të një defekti, ne marrim përsipër të zëvendësojmë produktin për ju, dhe të gjitha shpenzimet e zëvendësimit përballohen nga Dyqani i Femijes. Ju duhet ta ktheni produktin në paketimin origjinal me faturën. Nëse defekti është rezultat i përdorimit të pahijshëm, ne nuk jemi në gjendje ta pranojmë ankesën.

Mallra me kartë garancie
Nëse, pas një periudhe të caktuar përdorimi, produkti ndalet së punuari gjatë periudhës së garancisë, ju lutemi mbani faturën dhe garancinë për sa kohë zgjasni periudhën e garancisë, sepse pa to nuk do të jeni në gjendje të përmbushni kushtet e garancisë. Garancia nuk zbatohet në rast të një defekti që rezulton nga përdorimi i pahijshëm.

Nëse dëshironi të paraqisni një ankesë në lidhje me një produkt, dhe nuk është nga ato që janë përmendur tashmë, ju lutemi na tregoni përmes e-mail babyshopalbania@gmail.com. Baby Shop do të riparojë pajisjen me defekt, do ta zëvendësojë atë me një të re ose do t’ia kthejë atë sa më shpejt të jetë e mundur, brenda procedurës ligjore.

Rimbursimi i TVSH-së për shtetasit e huaj
Group Trade pv. ofron mundësinë e rimbursimit të TVSH-së për shtetasit e huaj. E tëra çfarë ju duhet të bëni është të tregoni një pasaportë të vlefshme kur bëni një blerje dhe të plotësoni formularin që mund të merrni në të gjitha dyqanet tona. Pas verifikimit të dokumentacionit nga autoriteti doganor kompetent i Malit të Zi, mund të bëni një rimbursim të TVSH-së.

Për detaje në lidhje me rimbursimet e TVSH-së, ju lutemi kontaktoni stafin tonë të shitjeve. Shkalla e TVSH-së në Mal të Zi është 21%.