• Koshi juaj eshte aktualisht bosh.
  • Koshi juaj eshte aktualisht bosh.
Image Alt

Produktet

Bambino BAMBI krevat fëmijësh 120x60cm

195.00 

Krevati është një nga pjesët më të rëndësishme të pajisjeve për fëmijë. Kushtojini vëmendje zgjedhjes së një krevat fëmijësh për të siguruar që fëmija juaj të rritet në një vend të sigurt dhe që inkurajon krijimtarinë e tij.

• Pjesa e përparme është e lëvizshme, mund të rregullohet në tre pozicione

• tre pozicione mbështetëse të dyshekut

• dimensionet: 1245 mm x 670 mm x 1050 mm

• dimensionet e dyshekut: 1200 mm x 600 mm

•rrota: Ø 40 mm

 

Krevati  është bërë nga ahu i fortë në kombinim me MDF.

Sasia
Category:

Pershkrimi

Krevati është një nga pjesët më të rëndësishme të pajisjeve për fëmijë. Kushtojini vëmendje zgjedhjes së një krevat fëmijësh për të siguruar që fëmija juaj të rritet në një vend të sigurt dhe që inkurajon krijimtarinë e tij.

• Pjesa e përparme është e lëvizshme, mund të rregullohet në tre pozicione

• tre pozicione mbështetëse të dyshekut

• dimensionet: 1245 mm x 670 mm x 1050 mm

• dimensionet e dyshekut: 1200 mm x 600 mm

•rrota: Ø 40 mm

 

Krevati  është bërë nga ahu i fortë në kombinim me MDF.

 

 

Informacione

Sirtar

Blerje e sigurt

Blerja juaj ne sitin tone eshte plotesisht i sigurt , pa asnje rrezik

Metoda e pageses

Mund te paguash te gjitha produktet pas dorezimit.

Sherbim i shpejte

Blerja juaj ne sitin tone do te dorezohet shpejt dhe sigurt

Kthimi i parave

Nese nuk jeni te kenaqur me produktin, mund ta ktheni per 14 dite