• Koshi juaj eshte aktualisht bosh.
  • Koshi juaj eshte aktualisht bosh.
Image Alt

Produktet

Bambino MINNY krevat fëmijësh 120x60cm

145.00 

Sasia
Category:

Pershkrimi

• faqja e parë është e rregulluar, nuk zbret
• tre pozicione të mbështetëses së dyshekut
• dimensionet: 1250 mm x 690 mm x 1050 mm
• dimensionet e dyshekut: 1200 mm x 600 mm
• rrota: Ø 40 mm

Krevati i femijeve eshte prej druri te forte ahu ne kombinim me MDF.

Trajtimi i sipërfaqes: Bojë me bazë uji për dru

Të gjitha modelet janë të certifikuara dhe plotësojnë standardet: SRPS EN 716-1;716-2:2010 EN 716-1:2008+A1:2013,EN716-2:2008,EN 71-3:2012

Blerje e sigurt

Blerja juaj ne sitin tone eshte plotesisht i sigurt , pa asnje rrezik

Metoda e pageses

Mund te paguash te gjitha produktet pas dorezimit.

Sherbim i shpejte

Blerja juaj ne sitin tone do te dorezohet shpejt dhe sigurt

Kthimi i parave

Nese nuk jeni te kenaqur me produktin, mund ta ktheni per 14 dite