• Koshi juaj eshte aktualisht bosh.
 • Koshi juaj eshte aktualisht bosh.
Image Alt

Produktet

Bambino VENDY krevat fëmijësh 120x60cm

229.00 

 • Pjesa e përparme është e lëvizshme, mund të rregullohet në tre pozicione
 • tre pozicione mbështetëse të dyshekut
 • dimensionet: 1245 mm x 670 mm x 1050 mm
 • dimensionet e dyshekut: 1200 mm x 600 mm
 • rrota: Ø 40 mm

 

Krevati është bërë nga ahu i fortë në kombinim me MDF.

 

Trajtimi sipërfaqësor: Bojë me bazë uji për dru

Sasia
Category:

Pershkrimi

 • Pjesa e përparme është e lëvizshme, mund të rregullohet në tre pozicione
 • tre pozicione mbështetëse të dyshekut
 • dimensionet: 1245 mm x 670 mm x 1050 mm
 • dimensionet e dyshekut: 1200 mm x 600 mm
 • rrota: Ø 40 mm

 

Krevati është bërë nga ahu i fortë në kombinim me MDF.

 

Trajtimi sipërfaqësor: Bojë me bazë uji për dru

Blerje e sigurt

Blerja juaj ne sitin tone eshte plotesisht i sigurt , pa asnje rrezik

Metoda e pageses

Mund te paguash te gjitha produktet pas dorezimit.

Sherbim i shpejte

Blerja juaj ne sitin tone do te dorezohet shpejt dhe sigurt

Kthimi i parave

Nese nuk jeni te kenaqur me produktin, mund ta ktheni per 14 dite