• Koshi juaj eshte aktualisht bosh.
  • Koshi juaj eshte aktualisht bosh.
Image Alt

Produktet

CHARLIE krevat fëmijësh – 120x60cm

165.00 

Krevati i fëmijëve CHARLIE vjen nga fabrika e njohur KLUPS.

Ky krevat fëmijësh është prej druri me pisha 100%, krevat fëmijësh KLUPS CHARLIE dallohet me një strukturë të qëndrueshme dhe një fund që është veçanërisht i përforcuar sepse ka më së shumti ngarkesë.

Sasia
Category:

Pershkrimi

Krevati i fëmijëve CHARLIE vjen nga fabrika e njohur KLUPS.

Ky krevat fëmijësh është prej druri me pisha 100%, krevat fëmijësh KLUPS CHARLIE dallohet me një strukturë të qëndrueshme dhe një fund që është veçanërisht i përforcuar sepse ka më së shumti ngarkesë.

Ekzistojnë hapësira të lira midis ndarjeve të poshtme në mënyrë që ajri të qarkullojë vazhdimisht edhe kur futet një dyshek.

 

Krevati CHARLIE ka aftësinë të rregullojë lartësinë e pozicionit në tre nivele.

Në varësi të moshës tuaj dhe nevojave të foshnjës tuaj, ju mund të rregulloni lartësinë e këtij krevati shumë shpejt dhe lehtë.

Niveli i parë (niveli më i lartë) ka për qëllim moshat deri në 6 muaj

Niveli i dytë (niveli i ndërmjetëm) ka për qëllim moshat 6 muaj deri në një vit

Niveli i tretë (niveli më i ulët) ka për qëllim moshën një vjeç

 

Përmasat e brendshme: 120x60cm

Përmasat e jashtme: 124x66x99 cm

Materiali: 100% pishe

Informacione

Sirtar

Blerje e sigurt

Blerja juaj ne sitin tone eshte plotesisht i sigurt , pa asnje rrezik

Metoda e pageses

Mund te paguash te gjitha produktet pas dorezimit.

Sherbim i shpejte

Blerja juaj ne sitin tone do te dorezohet shpejt dhe sigurt

Kthimi i parave

Nese nuk jeni te kenaqur me produktin, mund ta ktheni per 14 dite