• Koshi juaj eshte aktualisht bosh.
  • Koshi juaj eshte aktualisht bosh.
Image Alt

Produktet

Junama MIROR SATIN karrocë për fëmijë, Set 3n1

979.00  881.10 

Dizajni që e veçon atë nga karrocat e tjerë dhe cilësia dalluese janë vetëm disa.

Ka një sistem anti-goditje për të zvogëluar turbulencen, si dhe amortizues në rrota dhe skelet, gjë që garanton më tej rehati. Përveç kësaj, ai përmban një sistem të përparuar për palosjen / shpalosjen e lehtë të skeletit, frenat qendrore “stop-go “, si dhe një mekanizëm për të parandaluar hapjen aksidentale të skeletit.

Clear
Sasia
Category:

Pershkrimi

Skeleti i karroces per femije Junama Mirror Satin

Ndërtimi i lehtë i skeletit te aluminit të karrocave të foshnjave

Sistemi i përmirësuar për palosjen e lehtë dhe të përshtatshëm të karroces per  fëmijë

Pika të mbushura me xhel

Rrotat e parme që mund të bllokohenpër një udhëtim të sheshtë

Sistem anti shoku për reduktimin e turbulencës kur ngasni në terren të pabarabartë

Amortizatorët e rrotës dhe skeletit

Mekanizëm për parandalimin e hapjes aksidentale të skeletit

Dorezë speciale për palosjen e skeletit

Dorezë e rregullueshme e shtytjes e bërë nga eko lëkure cilësore që është e lehtë për tu ruajtur

Një ndalesë qendrore e frenave që njëkohësisht bllokon rrotat e pasme

Aftësia për të hequr të gjitha katër pikat

Një cante e madhe për pazar në skelet

Një cante për nënën që mund të instalohet në një karrocë fëmijësh

 

Portbebeja për fëmijën

Parashikuar për përdorim nga lindja deri në 6 muaj

Dizajni origjinal, ngjyra efektive e fundit të djepit

Dyshek i rehatshëm

Mbështetëse e mbështetur dhe tendë

Mbulesa dimerore  që mbron nga të ftohtit

Dritare e ventilimit

Dorezë e qëndrueshme dhe e fortë për mbajtjen e djepit

Mundësia e montimit në skeletin e karrocës së foshnjës në të dy drejtimet

Mund të shërbejë si krevat i lëvizshëm

 

Pjesa sportive

Parashikuar për përdorim nga 6 muaj në 3, 3-5 vjet

Mbështetëse e rregullueshme e pjeses sportive (nga shtrirja në ngritje)

Mbështetëse nga lëkura eko ka aftësinë për t’u përshtatur

Rripat e uljes në 5 pika të bashkëngjitjes

Pjese  shtesë të butë sup për rripat e sigurisë

Pjese shtese te  butë në vendin e sportit

Mundësia e montimit në ram skeletin e karroces se femijes në të dy drejtimet

Një strehë e gjërë që mbron nga dielli ose nga të ftohtit

Mbulesa e dimrit

Dorezë mbrojtëse në vend për siguri shtesë

 

Sexholinoja  për fëmijë

Parashikuar  për përdorim nga lindja deri në 13 kg

Një shtesë e butë shtesë për të porsalindurin

Rripat e sediljes në 3 pika të bashkëngjitjes

Brezat shtesë të butë të shpatullave në rripat e sigurisë

Ulësja e fëmijës mund të vendoset ne skeletin e karrocave të fëmijëve në të dy drejtimet

Është gjithashtu i përshtatshëm për mbajtjen e fëmijëve në makinë. Sexholinoja në makinë është e pajisur me rripa të sigurisë

Mbulesë e gjërë

Mbulesa e dimrit që mbron nga të ftohtit

Një dorezë e qëndrueshme për transferimin e sediljeve të makinave

Bashkangjitur dhe miratuar nga ECE R44 / 04

 

Set 3n1 përfshin:

Skeleti me rrotat

portbebeja

sexholinoja

pjesa sportive

Mbulesa e dimrit sidomos për sexholinon ,pjesen sportive dhe portbebene

Mbajtës shisheje

Rrjetin e insekteve

Qese kunder shiut

cante për mami

cante pazari ne skelet

Informacione

Brend

Dizajni

, , , , ,

Blerje e sigurt

Blerja juaj ne sitin tone eshte plotesisht i sigurt , pa asnje rrezik

Metoda e pageses

Mund te paguash te gjitha produktet pas dorezimit.

Sherbim i shpejte

Blerja juaj ne sitin tone do te dorezohet shpejt dhe sigurt

Kthimi i parave

Nese nuk jeni te kenaqur me produktin, mund ta ktheni per 14 dite