• Koshi juaj eshte aktualisht bosh.
  • Koshi juaj eshte aktualisht bosh.
Image Alt

Produktet

Junama SUPERSTAR karrocë për fëmije, Set 2n1

769.00  692.10 

Karrocat për fëmijë Junama Diamond Superstar janë krijuar për të mahnitur ju dhe të gjithë rreth jush!
Falë temave të vogla në materialin në tendë, këta fëmijë do të duan edhe ata që pëlqejnë thjeshtësinë!
Karroca Junama Diamond Superstar është një model edhe më i lehtë, falë një konstruksioni të ri të lehtë.
Djepi i foshnjës dhe sedilja sportive mund të montohen shpejt dhe lehtë në kornizën e karrocës, në varësi të nevojave dhe moshës së fëmijës.
E gjithë kjo plotësohet me një çantë mami prej lëkure eko + një çantë pazari në kornizë për të ruajtur të gjitha gjërat që ju nevojiten gjatë shëtitjes!

Clear
Sasia
Category:

Pershkrimi

Karrocat për fëmijë Junama Diamond Superstar janë krijuar për të mahnitur ju dhe të gjithë rreth jush!
Falë temave të vogla në materialin në tendë, këta fëmijë do të duan edhe ata që pëlqejnë thjeshtësinë!
Karroca Junama Diamond Superstar është një model edhe më i lehtë, falë një konstruksioni të ri të lehtë.
Djepi i foshnjës dhe sedilja sportive mund të montohen shpejt dhe lehtë në kornizën e karrocës, në varësi të nevojave dhe moshës së fëmijës.
E gjithë kjo plotësohet me një çantë mami prej lëkure eko + një çantë pazari në kornizë për të ruajtur të gjitha gjërat që ju nevojiten gjatë shëtitjes!

KORNIZA E KAROTËS
Konstruksion alumini
Amortizatorë
Frena qendrore
Mundësia e heqjes së rrotave
Dorezë e rregullueshme e kontrollit
Montim dhe çmontim i lehtë dhe i shpejtë
Çanta për blerje në kornizë

RROTA
Rrotat e mbushura me xhel
Rezistente ndaj shpimit
Amortizatorë në rrotat e përparme
Rrotat e përparme rrotulluese
Mundësia e bllokimit të rrotullimit të rrotave për ngarje të sheshtë
Largim i shpejtë dhe i lehtë nga korniza

DJEPI FËMISHJE
Projektuar për moshat nga lindja deri në 6 muaj
Montim i shpejtë dhe i lehtë në kornizën e karrocës
Një tendë e gjerë mbron nga dielli dhe të ftohtit
Dizajn unik – tendë e bërë nga materiali me tema të vogla
Rregullimi i mbështetëses së djepit
Sistem ventilimi për qarkullim më të mirë të ajrit
Mbulesa dimërore
Dorezë e qëndrueshme për mbajtjen e djepit
Në një sipërfaqe të sheshtë, djepi ka aftësinë të lëkundet
Mund të shërbejë gjithashtu si një krevat fëmijësh të rinovuar

SHTABI SPORTIV
I destinuar për moshën nga 6 muaj deri në 3.5 vjeç të fëmijës
Montim i lehtë në kornizën e karrocës në të dy drejtimet
Mbrapa e sediljes sportive e rregullueshme në tre pozicione
Rripat e sigurimit me 5 pika
Rregullimi i lartësisë së rripit
Nivele të shumta të mbështetëses së këmbëve
Mbështetëse këmbësh e lehtë për t’u mirëmbajtur
Shirit mbrojtës në sediljen sportive për siguri shtesë – mund ta hiqni nëse është e nevojshme
Një tendë e gjerë mbron nga dielli dhe era
Mbulesa dimërore

 

SETIMI 2 NË 1 KROLEVE PËR FËMIJË PËRFSHIN:
Kornizë alumini me rrota
Djep bebe
Ndenjëse sportive
Mbulesa e djepit të dimrit
Mbulesa dimërore për sedilje sportive
Mbulesa dimërore për sediljen e makinës për fëmijë
Një bori për nënën
Çanta për blerje në kornizën e një karroce
Mushama

Informacione

Brend

Dizajni

, , ,

Blerje e sigurt

Blerja juaj ne sitin tone eshte plotesisht i sigurt , pa asnje rrezik

Metoda e pageses

Mund te paguash te gjitha produktet pas dorezimit.

Sherbim i shpejte

Blerja juaj ne sitin tone do te dorezohet shpejt dhe sigurt

Kthimi i parave

Nese nuk jeni te kenaqur me produktin, mund ta ktheni per 14 dite