• Koshi juaj eshte aktualisht bosh.
  • Koshi juaj eshte aktualisht bosh.
Image Alt

Produktet

Junama TERMO LINE TEX karrocë për fëmije, Set 3n1

929.00  836.10 

Termo Line TEX është një tjetër ofertë unike në koleksionin e karrocave Junama, e cila karakterizohet nga dizajni origjinal, ngjyrat e bukura dhe, më e rëndësishmja, funksionaliteti.
Karroca është e pajisur me të gjitha pjesët e nevojshme nga kompleti që nevojiten që nga lindja e një fëmije deri në 3-3.5 vjeç.
Djepi, sedilja sportive mund të montohet shpejt dhe lehtë në kornizën e karrocës në të dy drejtimet e udhëtimit, në varësi të nevojave të fëmijës, si dhe mund të hiqet lehtësisht nga korniza.
Djepi është i destinuar për montim në kornizën e një karroce, por nëse është e nevojshme mund ta përdorni edhe veçmas – si mbajtëse për fëmijë ose krevat fëmijësh portativ.
Karrocat për fëmijë Junama Termo Line TEX kanë gjithashtu pajisje shtesë që do ta bëjnë më të lehtë drejtimin. Një çantë mami dhe një çantë për blerje në kornizë do t’ju vijnë në ndihmë për të ruajtur të gjitha gjërat e nevojshme për fëmijën që dëshironi të merrni me vete.
Krahas sigurisë dhe funksionalitetit, fabrika Junama i kushton një rëndësi të veçantë përfundimit, materialeve dhe ngjyrave.

Clear
Sasia
Category:

Pershkrimi

Termo Line TEX është një tjetër ofertë unike në koleksionin e karrocave Junama, e cila karakterizohet nga dizajni origjinal, ngjyrat e bukura dhe, më e rëndësishmja, funksionaliteti.
Karroca është e pajisur me të gjitha pjesët e nevojshme nga kompleti që nevojiten që nga lindja e një fëmije deri në 3-3.5 vjeç.
Djepi, sedilja sportive mund të montohet shpejt dhe lehtë në kornizën e karrocës në të dy drejtimet e udhëtimit, në varësi të nevojave të fëmijës, si dhe mund të hiqet lehtësisht nga korniza.
Djepi është i destinuar për montim në kornizën e një karroce, por nëse është e nevojshme mund ta përdorni edhe veçmas – si mbajtëse për fëmijë ose krevat fëmijësh portativ.
Karrocat për fëmijë Junama Termo Line TEX kanë gjithashtu pajisje shtesë që do ta bëjnë më të lehtë drejtimin. Një çantë mami dhe një çantë për blerje në kornizë do t’ju vijnë në ndihmë për të ruajtur të gjitha gjërat e nevojshme për fëmijën që dëshironi të merrni me vete.
Krahas sigurisë dhe funksionalitetit, fabrika Junama i kushton një rëndësi të veçantë përfundimit, materialeve dhe ngjyrave.

Junama Termo Line TEX ka një konstruksion alumini me katër rrota xhel që janë plotësisht rezistente ndaj shpimit, eliminojnë në mënyrë perfekte turbulencat dhe e bëjnë këtë karrocë të përsosur për vozitje në terrene të pabarabarta.

Ka një dorezë kontrolli të rregullueshme nga lartësia në kornizë për ta bërë më të lehtë përshtatjen me veten.
Doreza e shtytjes është e veshur me lëkurë eko. Nuk rrëshqet dhe mirëmbahet lehtë.
Të katër rrotat janë të mbushura me xhel dhe nuk mund të shpohen.
Rrotat e përparme rrotullohen.
Mundësia për të bllokuar rrotullimin e rrotave të përparme.
Ju mund t’i hiqni dhe hidhni shpejt dhe me lehtësi rrotat, gjë që do të kursejë më tej hapësirë ​​gjatë transportit.
Frena është qendrore dhe në të njëjtën kohë bllokon rrotat e pasme.
Çanta e blerjeve në kornizë është mjaft e madhe për të ruajtur të gjitha gjërat e nevojshme për bebe gjatë vozitjes.
Përveç çantës së blerjes, karroca vjen me një çantë për mamin që mund të vendoset në një kornizë ose mund të merret në mënyrë të pavarur.
Mundësia e montimit të sediljes sportive, djepit dhe sediljes për fëmijë në kornizën e karrocës.
Lehtë për t’u palosur dhe shpalosur.

 

DJEPI FËMISHJE
Djepi i foshnjës është projektuar për moshat nga lindja deri në 6 muaj.
Është e mundur të montohet në kornizën e një karroce. Rekomandohet që djepi të montohet në drejtim të kundërt nga udhëtimi, në mënyrë që të mund ta shihni fëmijën gjatë gjithë kohës.
Sistemi për “heqjen” e djepit nga korniza përshpejton dhe lehtëson procesin (çmontimin).
Doreza në djep është e qëndrueshme dhe me ndihmën e saj mund ta transferoni me lehtësi djepin
Mund të rregulloni mbështetësen e djepit
Vetë dysheku i butë në djep është projektuar për rehati shtesë gjatë vozitjes
Një tendë e gjerë mbron nga era dhe dielli
Mund ta palosni tendën në varësi të nevojave të fëmijës
Mbulesa dimërore që merrni me djepin do ta mbrojë fëmijën tuaj nga i ftohti
Djepi mund të shërbejë edhe si krevat fëmijësh portativ

SHTABI SPORTIV
Sedilja sportive është e destinuar për moshat nga lindja deri në 3-3.5 vjeç ose deri në 15 kg
Mundësia e montimit në të dy drejtimet e lëvizjes në kornizën e karrocës
Rregullimi i tre pozicioneve të titulluara, nga ulur në shtrirje
Rripat e sigurimit me 5 pika në sediljen sportive
Lartësia e rripit të rregullueshëm
Mbushëse shtesë të buta në rripat e sigurimit për rehati shtesë
Shiriti mbrojtës prej lëkure i lëvizshëm në sedilje siguron gjithashtu fëmijën gjatë vozitjes
Një tendë e gjerë mbron nga i ftohti dhe dielli
Përveç sediljes sportive, ju merrni edhe një mbulesë dimërore
Pëlhurë rezistente ndaj UV
Mbështetëse këmbësh e rregullueshme në varësi të pozicionit të sediljes dhe nevojave të fëmijës
Mund ta palosni kornizën e karrocës së bebes së bashku me ndenjësen sportive

SADILJE PËR VEÇEN PËR FËMIJË
Projektuar për moshat nga lindja deri në 13 kg
Pozicioni i fetusit i përshtatet edhe foshnjave të porsalindura
Mundësia e montimit me ndihmën e një përshtatësi në kornizën e karrocës në të dy drejtimet e udhëtimit
Blloqe shtesë për të porsalindurit
Rripat e sigurimit me tre pika
Rregullimi i lartësisë së rripit të sigurimit
Tenda që mbron nga dielli dhe era, të cilën mund ta hiqni edhe nëse është e nevojshme
Mbulesa dimërore në sediljen e makinës mbron nga i ftohti
Dorezë e qëndrueshme mbajtëse
Mundësia e montimit në makinë me ndihmën e rripave të sigurimit
SETIMI 3 NË 1 KROLEVE PËR FËMIJË PËRFSHIN:
Korniza e rrotave
Sedilje sportive, djep, ndenjëse për fëmijë
Përshtatës për sediljen e makinës për fëmijë për montimin e kornizës
Mbulesa dimërore posaçërisht për djep, karrige për fëmijë dhe sedilje sportive
Çantë pazari
Çanta e mamit
Mushama
Rrjeta e insekteve

Informacione

Brend

Dizajni

, , ,

Blerje e sigurt

Blerja juaj ne sitin tone eshte plotesisht i sigurt , pa asnje rrezik

Metoda e pageses

Mund te paguash te gjitha produktet pas dorezimit.

Sherbim i shpejte

Blerja juaj ne sitin tone do te dorezohet shpejt dhe sigurt

Kthimi i parave

Nese nuk jeni te kenaqur me produktin, mund ta ktheni per 14 dite