Image Alt

Produktet

Kinderkraft tricikel JAZZ – denim

149.00 

Kinderkraft Jazz  biçikletë me rrota “rritet me fëmijën tuaj”.

Falë zgjidhjeve inovative, biçikleta Jazz prodhohet nga 4n1 dhe lehtë mund të përputhet me moshën dhe aftësitë motorike të fëmijës suaj.

Sasia
Category:

Pershkrimi

 

Kinderkraft tricycle Jazz

 

Kinderkraft Jazz  biçikletë me rrota “rritet me fëmijën tuaj”.

Falë zgjidhjeve inovative, biçikleta Jazz prodhohet nga 4n1 dhe lehtë mund të përputhet me moshën dhe aftësitë motorike të fëmijës suaj.

 

Kompaktësia dhe lëvizshmëria

I Lehtë montimi pa nevojën për të hequr ndonjë pjesë. Është shumë i lehtë per tu mbledhur. Kur paloset, biçikleta Jazz mund të nxirret si valixhe.

 

Mbështetje për këmbët

Mbështetja e këmbës mbështet këmbët kur fëmija është lodhur nga ngasja. Mbështetja mund të paloset nën strukturë në mënyrë që të mos shqetësojë.

 

Pjese  sigurie

Një pjese e  butë sigurie siguron mbrojtje shtesë për fëmijën dhe mund të hiqet sipas nevojës në mënyrë që të mos kufizohet lëvizja e fëmijës.

 

Çantë

Nje cante  praktik-shpinës varet nga pjesa e prapme e biçikletës me tri rrota dhe është një zgjidhje e shkëlqyer për ruajtjen e lodrave që mbani për një shëtitje. Çanta mund të vendoset edhe në pjesën e prapme të fëmijës.

 

Funksioni “pikë e lirë”

Me bllokimin e pedalit në rrotë e përparme, fëmija mund të kthejë pedalet pa shkaktuar biçikletën me biçikletë. Rrotat janë bërë nga shkuma me rezistencë shpimi. Ata janë të veshura për të mbrojtur rrotat nga dëmtimi.

 

Frena

Frenimi i rrotave të pasme rrit sigurinë e fëmijës kur ndaloni ose kur vendosni një fëmijë në një biçikletë me tri rrota.

 

Dorezë e rregullueshme për shtytje

Doreza në pjesën e pasme të biçikletës me rrota është e rregullueshme në lartësi, gjë që do ta bëjë më të lehtë për prindërit që të shtyjnë dhe të japin kontroll mbi menaxhimin e biçikletës me tri rrota.

 

Zile

Zile është montuar në timon dhe me një lëvizje shumë të thjeshtë, fëmija juaj do të paralajmërojë këmbësorët dhe çiklistët në kohë nëse është e nevojshme.

 

Mbulesë e gjërë

Një tendë e madhe e gjerë në biçikletë me tri rrota siguron mbrojtje nga dielli. Është e  rregullueshme dhe mund të hiqet.

 

Pesha: 7.2 kg

 

Ju mund të shihni më shumë detaje rreth produktit në këtë video

Blerje e sigurt

Blerja juaj ne sitin tone eshte plotesisht i sigurt , pa asnje rrezik

Metoda e pageses

Mund te paguash te gjitha produktet pas dorezimit.

Sherbim i shpejte

Blerja juaj ne sitin tone do te dorezohet shpejt dhe sigurt

Kthimi i parave

Nese nuk jeni te kenaqur me produktin, mund ta ktheni per 14 dite