• Koshi juaj eshte aktualisht bosh.
  • Koshi juaj eshte aktualisht bosh.
Image Alt

Produktet

Kunert Verino karrocë për fëmijë – skelet i zi, Set 2n1

419.00 

Elegante, moderne, e rehatshme dhe shumë e lehtë për t’u përdorur. Karrocat për bebe Kunert Verino janë të destinuara për fëmijët nga lindja deri në 3-3.5 vjet.

 

Zgjidhni nga modelet tërheqëse dhe kombinoni rehati me stilin!

Clear
Sasia

Pershkrimi

Elegante, moderne, e rehatshme dhe shumë e lehtë për t’u përdorur. Karrocat për bebe Kunert Verino janë të destinuara për fëmijët nga lindja deri në 3-3.5 vjet.

 

Zgjidhni nga modelet tërheqëse dhe kombinoni rehati me stilin!

 

Skeleti I karroces

Ndërtim i lehtë dhe i qëndrueshëm

Mund të palosësh skeletin

Rregullimi i lartësisë së dorezës

Dorezë kontrolli e veshur me lëkurë eko

cante për blerje në skelet

Çanta e mamit

Rrota të mbushura me shkumë

Sistemi anti-goditje (amortizues)

Rrotat e përparme të kyçura që mund të mbyllen për udhëtim të drejtë

Frena qendrore

 

Pjesa sportive

Synohet për përdorim nga 6 muaj deri në 3-3,5 vjet

Lehtë për t’u montuar në skelet në të dy drejtimet

Aftësia për të rregulluar shpinën në një pozicion ulur, gjysmë të ulur dhe shtrirë

Futje shtesë e butë e sediljeve

Mbështetëse e rregullueshme për mbajtje

Rripat e sigurimit me 5 pika

Lartësia e rripit të rregullueshëm

Tende  e gjerë

Një dritare në pjesën e prapme të buzës

Doreza e sediljes mund të hiqet

Mbulesa dimërore që mbron nga të ftohtit

 

Portbebeja

Synohet për përdorim nga lindja deri në 6 muaj

Montim i lehtë në skelet

Aftësia për të rregulluar lartësinë e mbështetësit

Tende  e gjerë

Dyshek i butë

Dorezë e qëndrueshme në djep për mbajtje të lehtë dhe të sigurt.

Mund të shërbejë si një krevat fëmijësh i lëvizshëm

Në një sipërfaqe të sheshtë ka aftësinë të lëkundet

Mbulesa dimërore që mbron nga të ftohtit

 

Seti 2n1 perfshin:

Skeleti me rrota

Sepjesa sportive

portbebeja

Mbulesa dimërore për pjesen sportive, portbebene dhe sexholion vec e vec

Çanta e mamit

Cante per blerje ne skelet

mushama

Rrjeta e insekteve

Informacione

Brend

Dizajni

, , , ,

Blerje e sigurt

Blerja juaj ne sitin tone eshte plotesisht i sigurt , pa asnje rrezik

Metoda e pageses

Mund te paguash te gjitha produktet pas dorezimit.

Sherbim i shpejte

Blerja juaj ne sitin tone do te dorezohet shpejt dhe sigurt

Kthimi i parave

Nese nuk jeni te kenaqur me produktin, mund ta ktheni per 14 dite