• Koshi juaj eshte aktualisht bosh.
  • Koshi juaj eshte aktualisht bosh.
Image Alt

Produktet

MARSELL krevat fëmijësh – 120x60cm

179.00 

Krevati i foshnjës MARSELL është bërë nga pisha e zgjedhur me kujdes. Faqet e parë janë të stolisur me detaje interesante që e bëjnë këtë dukje të fëmijës të duken edhe më tërheqëse!

Struktura e veçantë e drurit të pishës përforcohet me tërë strukturën e krevatit të foshnjës, ndërsa pjesa e poshtme është veçanërisht e përforcuar si një element që është më i ekspozuar.

Sasia
Category:

Pershkrimi

Krevati i foshnjës MARSELL është bërë nga pisha e zgjedhur me kujdes. Faqet e parë janë të stolisur me detaje interesante që e bëjnë këtë dukje të fëmijës të duken edhe më tërheqëse!

Struktura e veçantë e drurit të pishës përforcohet me tërë strukturën e krevatit të foshnjës, ndërsa pjesa e poshtme është veçanërisht e përforcuar si një element që është më i ekspozuar.

 

Krevati per femije MARSELL ka aftësinë për të rregulluar lehtë lartësinë e pozitës në tre nivele. Zgjidhni lartësinë e duhur në varësi të moshës dhe nevojave të fëmijës suaj.

– E para (niveli më i lartë) parashikohet deri në 6 muaj

– E dyta (niveli i mesëm) parashihet për moshën 6 muaj deri në një vit

– E treta (niveli më i ulët) parashikohet për moshën një vjeçare

 

Krevati  MARSELL është gjithashtu i përshtatshëm për fëmijët më të mëdhenj. Nëse dëshironi që fëmija juaj të dale nga krevat fëmijësh (niveli i tretë i lartësisë), mjafton të heqësh tre gardhe nga ana. Në këtë mënyrë, një fëmijë mund të dalë  dhe te hyje.

3 rreze kur mom nuk është atje për të dalë vetëm pa lënë mënjanë zakonisht nivelin e tretë

 

Metoda e montimit është e lehtë dhe nuk merr shumë kohë.

 

Dimensionet e brendshme: 120×60 cm

Dimensionet e jashtme: 125x66x94 cm

Mundësia e heqjes së tri gardhe druri

 

Informacione

Sirtar

Blerje e sigurt

Blerja juaj ne sitin tone eshte plotesisht i sigurt , pa asnje rrezik

Metoda e pageses

Mund te paguash te gjitha produktet pas dorezimit.

Sherbim i shpejte

Blerja juaj ne sitin tone do te dorezohet shpejt dhe sigurt

Kthimi i parave

Nese nuk jeni te kenaqur me produktin, mund ta ktheni per 14 dite