• Koshi juaj eshte aktualisht bosh.
  • Koshi juaj eshte aktualisht bosh.
Image Alt

Produktet

NOAH krevat fëmijësh 120x60cm

259.00 

Krevati  NOAH është gjithashtu praktik për me te rriturit.

E vetmja gjë që duhet të bësh është të vendosësh krevatin në nivelin më të ulët, të instalosh një kangjella shtesë dhe ky krevat fëmijësh menjëherë kthehet në një krevat për një fëmijë më të madh!

Faqet anësore të mbyllura sigurojnë gjithashtu fëmijën tuaj.

Sasia
Category:

Pershkrimi

Këmbët e krevatit të fëmijës NOAH janë bërë prej lisi të fortë.

Pjesët e tjera janë prej druri pishe 100%.

Krevati  NOAH është gjithashtu praktik për me te rriturit.

E vetmja gjë që duhet të bësh është të vendosësh krevatin në nivelin më të ulët, të instalosh një kangjella shtesë dhe ky krevat fëmijësh menjëherë kthehet në një krevat për një fëmijë më të madh!

Faqet anësore të mbyllura sigurojnë gjithashtu fëmijën tuaj.

 

Nga fabrika KLUPS, ne kemi një model të një krevati fëmijësh – NOAH.

Këmbët e krevatit të fëmijës NOAH janë bërë prej lisi të fortë.

Pjesët e tjera janë prej druri 100% pishe.

Ekzistojnë hapësira të lira midis shiritave të poshtëm në mënyrë që ajri të qarkullojë vazhdimisht edhe kur vendoset dysheku.

Struktura e qëndrueshme dhe pjesa e poshtme, e cila është veçanërisht e përforcuar sepse ka më shumë ngarkesa, sigurojnë të gjithë sigurinë e nevojshme.

Krevati  për foshnje NOAH ka aftësinë për të rregulluar lartësinë e pozicionit në tre nivele.

Në varësi të moshës dhe nevojave të fëmijës, shumë shpejt dhe lehtë mund të rregulloni lartësinë e dëshiruar të krevatit.

Niveli i parë (niveli më i lartë) është menduar për moshat deri në 6 muaj.

Niveli i dytë (niveli i ndërmjetëm) është menduar per  moshën 6 muaj deri në një vit.

Niveli i tretë (niveli më i ulët) ka për qëllim moshën një vjeçare.

Krevati NOAH është gjithashtu praktik për të rriturit.

E vetmja gjë që duhet të bësh është të vendosësh krevatin në nivelin më të ulët, të instalosh një kangjella shtesë dhe ky krevat fëmijësh menjëherë kthehet në një krevat për një fëmijë më të madh!

Faqet anësore të mbyllura sigurojnë gjithashtu fëmijën tuaj.

Metoda e montimit është e thjeshtë dhe nuk kërkon shumë kohë.

Përmasat e brendshme: 120 × 60 cm

Përmasat e jashtme 124x66x92 cm

Blerje e sigurt

Blerja juaj ne sitin tone eshte plotesisht i sigurt , pa asnje rrezik

Metoda e pageses

Mund te paguash te gjitha produktet pas dorezimit.

Sherbim i shpejte

Blerja juaj ne sitin tone do te dorezohet shpejt dhe sigurt

Kthimi i parave

Nese nuk jeni te kenaqur me produktin, mund ta ktheni per 14 dite